Trustpilot

Carnis

Sorteren op:

Deze brok is goed in te zetten bij normale tot zeer actieve honden
€51,95
Onze gestoomde vleesworsten zijn een volledige hondenvoeding gemaakt van heerlijk gestoomd paardenvlees.
€6,25
Voor normale tot actieve honden en met een darm, allergie of huid- en vachtprobleem
€66,95
Onze gestoomde vleesworsten zijn een volledige hondenvoeding gemaakt van heerlijk gestoomd eendenvlees.
€3,75
Voor o.a. pups, jonge honden van kleine en grote rassen en bij huid- en vachtproblemen
€66,95
De runderlong van Carnis is te gebruiken als tussendoortje of beloning voor je viervoeter!
€10,95
De kippenworst is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
€3,25
150 gram - 100% eend
€5,95
150 gram - 100% paard
€5,95
 De filosofie van Carnis® is, ga terug naar de basis, terug naar de natuur.
De hond stamt af van de wolf (Canis Lupus) en daar ligt dan ook de basis van het voer. natuurlijk lijkt de huidige hond niet meer op de wolf (op sommige rassen na dan), maar ze heeft nog steeds één ding gemeen met de voorvader de wolf, namelijk hun stofwisseling. Carnis® gaat ervanuit dat een gezonde hond (net als de wolf) die bijvoorbeeld werkt of een nest groot brengt, niet anders eet, maar meer eet.
 
 Voor de koudgeperste voedingen van Carnis® wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.

 Dit kwalitatief hoogwaardig hondenvoer bevat waardevolle eiwitten en levert voor de stofwisseling onmisbare essentiële Omega 3 en 6 vetzuren. Door de manier van bereiden van deze brokken (koud persen) komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven de voedingsstoffen behouden.

 De brok zwelt niet op in de maag, maar valt in korte tijd uit elkaar, waardoor de maag niet overbelast wordt. Hierdoor wordt de darmperistaltiek ondersteunt en de natuurlijke darmreiniging bevordert, wat het gevaar van parasietophopingen in de darm verminderd.

 In Carnis® worden geen dierlijke of plantaardige afvalproducten gebruikt, want dit hoort niet thuis in een hondenvoeding.Tevens worden er geen vulstoffen gebruikt, waardoorde brok goed verteerbaar is, de hoeveelheid voeding per dag is gering en dit uit zich weer in weinig en een stevige ontlasting. De dagelijkse hoeveelheid voer in grammen staat ongeveer gelijk aan 1 - 1,2% van het lichaamsgewicht.

 Carnis® is geschikt voor zowel grote als kleine honden, jong, volwassen of oudere honden, voor elke leeftijd en niet ras specifiek.

 Want gezonde natuurlijke hondenvoeding zorgt ervoor dat het hondenlichaam goed kan functioneren en dat de hond zich fit voelt. Gezonde natuurlijke hondenvoeding kan veel klachten voorkomen en vaak ook oplossen.

 De Carnis® brokken is een volledige en gezonde voeding voor een betaalbare prijs, zeer goed verteerbaar en hebben een goede acceptatie, of wel Carnis® voor vitale viervoeters!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x