Verzenden & retourneren

VERZENDEN
Alle prijzen bij HuisdierWellness zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.
 
Nederland
Goederen boven de €14,- worden gratis door ons aan u verzonden. 
Goederen tot  €14,- = €4,95.
 
België
€12,95
 
Frankrijk
 
€29,95
U kunt alleen artikelen bestellen tot een gewicht van 20 kilo. Zit u hierboven, moeten wij helaas extra verzendkosten rekenen.
 
Woont u in Barendrecht, Nederland? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij zullen het pakketje zelf bij u af komen leveren op een afgesproken tijd. U kunt het pakketje ook altijd zelf op komen halen. 
 
Wij bezorgen momenteel alleen nog maar in Nederland, België en Frankrijk. 
 
De minimale besteding voor verzending is €10,=.
 
Onze goederen worden door Post.nl bij u thuis bezorgd en via de link die wij u toesturen kunt u de zending volgen.
 
De bezorgtijd is afhankelijk van een aantal factoren, zoals beschikbaarheid van goederen, feestdagen en eventueel problemen met bereikbaarheid.
 
 
RETOUREN
Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De consument draagt daarbij zelf op voor de kosten van de terugzending. De goederen kunnen worden geretourneerd, indien mogelijk in de originele verpakking.
Wij verlangen van u het product onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat (niet gebruikt) retour te sturen. Producten welke gebruikt zijn worden niet gecrediteerd.
Na het melden van de retourzending storten wij, binnen 14 dagen, het aanschafbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
 
Gebruik ons RETOURFORMULIER in het geval u goederen wilt retourneren.
 
Graag horen we van u de reden van retour, zodat dit ons kan helpen bij het verbeteren van onze service en ons assortiment.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x