VERZENDEN

Alle prijzen bij Huisdier Wellness zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Nederland
Goederen boven de €60,- worden gratis door ons aan u verzonden. 
Goederen tot  €60,- = €4,95.

België
Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.
Voor bestellingen onder de €100,- rekenen wij €9,95 verzendkosten.

Duitsland
Bij bestellingen onder de 20kg zijn de verzendkosten €9,95. Tussen de 20kg en 28kg zal dit €19,95 zijn.

Frankrijk
€14,95
U kunt alleen artikelen bestellen tot een gewicht van 20 kilo. Zit u hierboven, moeten wij helaas extra verzendkosten rekenen. U kunt dan contact met ons opnemen om de opties te bespreken.

Woont u in Barendrecht, Nederland? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Wij zullen het pakketje zelf bij u af komen leveren op een afgesproken tijd. U kunt het pakketje ook altijd zelf op komen halen. 

Wij bezorgen momenteel alleen nog maar in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk. 

De minimale besteding voor verzending is €10,=.

Onze goederen worden door PostNL bij u thuis bezorgd en via de link die wij u toesturen kunt u de zending volgen.

De bezorgtijd is afhankelijk van een aantal factoren, zoals beschikbaarheid van goederen, feestdagen en eventueel problemen met bereikbaarheid. Wij kunnen verzekeren dat een product dezelfde dag nog verstuurd wordt, maar jammer genoeg niet altijd dat het ook de volgende dag geleverd wordt.

RETOUREN

Onze klanten hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te ruilen/retourneren. De retourkosten zijn voor onze rekening. De goederen kunnen worden geretourneerd, indien mogelijk in de originele verpakking.

Wij verlangen van u het product onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat (niet gebruikt) retour te sturen. Producten welke gebruikt zijn worden niet gecrediteerd. Tenzij er iets mis mee is

Na het melden van de retourzending storten wij, binnen 14 dagen, het aanschafbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten van de retourzending zijn voor onze rekening.

Gebruik ons RETOURPORTAL in het geval u goederen wilt retourneren.

Graag horen we van u de reden van retour, zodat dit ons kan helpen bij het verbeteren van onze service en ons assortiment.