Skip to content

Vers en graanvrij hondenvoer

Wolf’s Mountain

Omdat jij alleen het allerbeste wilt voor jouw hond

Ooit, duizenden jaren geleden, jaagden wolven op hun eigen voedsel. Ze haalden een vis uit een beek, gingen achter een eend aan, aten kippen en kalkoenen. Zelfs herten en wilde zwijnen werden opgejaagd, precies zoals een carnivoor hoort te doen. En precies zoals de wolf, de voorouder van onze hedendaagse huishond, nog altijd doet in het wild.

Vers en graanvrij hondenvoer

Bij Wolf’s Mountain geloven we dat we onze honden ook vandaag de dag nog de voeding moeten geven die het dichtst bij hun natuurlijke voedingsbehoefte ligt. Vers vlees. Verse vis. Veel dierlijke eiwitten. Weinig koolhydraten. Dat is wat ze nodig hebben; of het nu gaat om je schattige puppy of je ouwe getrouwe metgezel. En van welk ras je hond ook is.

Daarom bestaat onze voeding uit een hoog percentage vers vlees en/of verse vis, dat op een revolutionaire manier bereid wordt. De verse ingrediënten worden zo snel mogelijk in één proces verwerkt – en niet eerst gedroogd, zoals bij veel andere hondenvoeding gebeurt. Hierdoor is de bereidingstijd zeer kort, wat de kwaliteit ten goede komt.

Het verse vlees en vis combineren we met een grote diversiteit aan verse groenten en fruit. Onze voeding is bovendien graan- en glutenvrij en geschikt voor honden met allergieën. Kortom: Wolf’s Mountain draagt bij aan een lang en gezond leven van jouw hond. Met een sterk gebit, een glanzende vacht, een ijzersterke conditie en een opgewekt humeur!

Alleen eerlijke Europese ingrediënten

We weten precies waar onze ingrediënten vandaan komen en werken alleen met Europese boeren en producenten die we volledig vertrouwen. Zo komt onze zalm uit Noorwegen, is ons lamsvlees van Nederlandse oorsprong en halen we onze herten en wilde zwijnen uit de Tsjechische bossen. Onze leveranciers brengen de dieren groot met respect voor dierenwelzijn en zonder gebruik van hormonen of dierproeven.

Al onze leveranciers voldoen aan de strikte richtlijnen van de Europese Unie. Wolf’s Mountain voldoet aan de International Food Standard, een van de belangrijkste en meest erkende certificaten in de voedselindustrie. Ook werken we volgens de HACCP een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en worden we continu gecontroleerd door de EU.

Respect voor onze omgeving

Wolf’s Mountain is een kleinschalige producent van hondenvoer, opgericht door de Fransman Olivier Schimpf. Het familiebedrijf hecht er waarde aan dat deze filosofie behouden blijft en streeft daar ook naar bij de keuze voor samenwerkingspartners. In Nederland is daarom de familie Van Aelst uit Barendrecht, met ruim 40 jaar ervaring in de dierenbranche, de enige importeur.

We maken onze producten op ambachtelijke wijze, met verse ingrediënten en met respect en liefde voor onze omgeving. We werken aan het behoud van zowel de natuur als de dieren om ons heen. Dit is een van onze belangrijkste kernwaarden bij het nastreven van onze ambitie: honden de voeding geven die ze ook duizenden jaren geleden kregen. Terug naar de oorsprong!

Mis geen acties en nieuws meer!

Meld je aan voor de nieuwsbrief