Skip to content

Vers en graanvrij voer

Natura Wild

Omdat jij alleen het allerbeste wilt voor jouw huisdier

Geïnspireerd door de Canadese natuur en de natuurlijke behoeften van onze honden en katten, stelt Natura Wild een voer van superieure kwaliteit voor dat bedoeld is voor alle soorten honden en katten. Verre van enige stroom van modus, bij Natura Wild, blijven we dicht bij onze huisdieren om de voedingsgrondstoffen te selecteren en recepten met uitgebalanceerde composities uit te werken. Ons assortiment wordt geproduceerd in Frankrijk.

Dierlijke eiwitten, vlees en vis

De hond heeft genetische overeenkomsten met de wolf, het zijn beide carnivoren. Daarom is vlees het eerste ingrediënt in al onze recepten, met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. We zorgen ervoor dat onze geweldige metgezellen, de honden, teruggaan naar hun roots. Bij het formuleren van onze recepten geven we prioriteit aan eiwitten van dierlijke oorsprong om zo nauwkeurig mogelijk aan de voedingsbehoeften van onze honden te voldoen.

Graanvrij

Onze recepten zijn meer dan alleen een maaltijd voor onze honden- en kattenmetgezellen, ze zijn een weerspiegeling van de liefde en aandacht die we ze geven. Daarom zijn onze ingrediënten zorgvuldig geselecteerd om aan hun natuurlijke vleesetende behoeften te voldoen, rijk aan eiwitten en vrij van granen en gluten voor een comfortabele spijsvertering en om voedselgevoeligheden te vermijden. We zijn er trots op onze honden en katten een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit te kunnen bieden, met behulp van zorgvuldig geselecteerde hypoallergene ingrediënten, om hen het beste van voedsel te geven.

Al onze leveranciers voldoen aan de strikte richtlijnen van de Europese Unie. Wolf’s Mountain voldoet aan de International Food Standard, een van de belangrijkste en meest erkende certificaten in de voedselindustrie. Ook werken we volgens de HACCP een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen en worden we continu gecontroleerd door de EU.

Geïnspireerd door Canadese rijkdom en zuiverheid

Onze recepten zijn geïnspireerd door de natuur om uw metgezellen een gezond, uitgebalanceerd voedsel aan te bieden en aangepast aan hun natuurlijke behoeften. Bij Natura Wild hebben we in ons hart om voedingsmiddelen van superieure kwaliteit voor te stellen, gemaakt in Frankrijk, voor het welzijn en de gezondheid van uw honden en katten. Kies een natuurlijk en voedzaam voedsel, geïnspireerd door onze liefde voor de dieren en onze toewijding aan gezond en duurzaam voedsel.

Mis geen acties en nieuws meer!

Meld je aan voor de nieuwsbrief